דף הבית
אודות
גלריית תמונות
"ירושלים: הסיפור הקולינרי"
מתכונים
מן העיתונות
המלצות
צור קשר
Tali Friedman's Atelier
האטליה של טלי פרידמן - "ירושלים: הסיפור הקולינרי"

"ירושלים: הסיפור הקולינרי" הוא ספר אשר מציג את ירושלים באור חדש וייחודי.

מצד אחד, הוא מגולל את סיפורה של העיר בכלל ושל השוק בפרט. מצד שני, זהו ספר בישול לכל דבר.

הספר פותח בסיור בשוק מחנה יהודה יחד עם שף טלי פרידמן, סיור בין הדוכנים ובין המסעדות העממיות המשרתות את באי השוק כבר עשרות שנים.הספר ממשיך ומביא בפני קוראיו את סיפורי השפים הירושלמים המובילים. לצד סיפורים אלה מתועדים בספר קורותיהם של המוסדות הקולינריים הידועים של עיר הקודש - ממסעדות הפועלים ועד מסעדות היוקרה.

כל הסיפורים, ולצדם למעלה ממאה מתכונים ממיטב תוצרת העיר, משולבים בספר אחד.

ירושלים: הסיפור הקולינרי (2009) / טלי פרידמן, אלינוער רבין / הוצאת "קוראים" / 160 עמודים בכריכה קשה.